Claircast # 79 - Majbritte Ulrikkeholm

Interview Majbritte Ulrikkeholm
Jeg har været en tur forbi Amager for at lave et interview med sangerinde og forfatter Majbritte Ulrikkeholm.

Majbritte er ikke blot interesseret i den spirituelle verden men er fra barnsben født og opvokset med at den er en naturlig del af hende og at der altid er engle omkring hende.

Hun har udgivet 9 bøger, 14 cd´er og holdt hundredvis af koncerter, foredrag og kurser. I 1988 fik hun Statens Kunstfonds arbejdslegat for "hendes evne til at få det enkle danske sprog til at blomstre og skabe billeder".
I interviewet fortæller hun om hendes svære perioder i barndommen, en skilsmisse og hvordan troen har hjulpet hende igennem kriserne, og efterfølgende givet hende en følelse af at alt har en mening og et formål. Hvordan en skilsmisse kunne ende med at blive en af de største gaver i hendes liv.

I smertefulde perioder har hun stillet sig selv spørgsmålet: Hvad kan jeg lære af dette?
Hun har lavet automatskrift, og hun har skrevet mange sider i sine dagbøger hvor sætningen er begyndt med: Hvad hvis …

Som barn ville hun enten være sanger eller gå i kloster. Tanken om hvor skønt det ville være at bo et sted hvor man kunne være og leve i sin tro uforstyrret, fascinerede hende. Skulle hun have valgt et arbejde for at tjene penge, så ville det muligvis have været som damefrisør.

Majbritte fortæller levende og du mærker i interviewet hendes sanselighed og livsglæde. Hun har en dejlig humor. Hør hende blandt andet fortælle om hvordan det kan være en del af ens spirituelle udvikling selv at kunne logge sig på netbank, eller om hendes forvandling fra at være en spirituel prinsesse der kun havde hovedet i skyerne til i dag en hel kvinde med begge fødder plantet godt og solidt på jorden.

Hør hende besvare spørgsmålene:
Kan man via musik, lyd, kunst og kreativitet forvandle smerte til heling, eller til at komme i kontakt med den spirituelle side?
Hvad er formålet med vores liv?

I næste måned udkommer hendes niende bog Rom, min elskede - en magisk kærlighedsroman, der udspiller sig på Roms tage, hvor fortid og fremtid, drøm og virkelighed smelter sammen.

Lydfilen varer 75 minutter og du kan høre / downloade den på harthimmer.dk/podcast
Vælg lydfil / podcast nr. 79
Lydfilen er lavet af og tilhører Jette Harthimmer

Læs mere om Majbitte på hendes hjemmeside: www.majbritteulrikkeholm.dk