Claircast # 31 - Simple Living 2: Gitte Jørgensen

Interview Gitte Jørgensen
Mangler der noget i dit liv, men du ved ikke hvad? Føler du, at det hele ser godt ud, men det bare ikke føles sådan inde i dig? Hvordan finder man enkeltheden i sit liv? Hvordan er du tro mod dig selv? Hvordan kommer man af med tomhedsfølelsen? Hvordan finder man sin soul mission?
Jeg har inviteret Gitte Jørgensen der er journalist, forfatter og simple living coach ind for at give svar på disse spørgsmål.

Dette er mit andet interview med Gitte. Har du lyst til at høre det første (marts 2006), så klik dig ind på lydfil nr. 9 hvor vi taler om simple living og filosofien bag. Desværre havde jeg den gang ikke så gode optage / lyd muligheder.

Gitte Jørgensen har udgivet og været redaktør på flere bøger ("Her er da meget fedt men...", "Hvad er det kvinder vil?", "Du kan bare vente dig", "Den nye f@milie", "simple-living.dk", "Simple living - sådan gør du"), og holder kurser, workshops og foredrag i både Danmark og Norge. Desuden skriver hun blandt andet for Alt for Damerne.

Lydfilen varer 33 minutter og har nr 31. Hør den på harthimmer.dk/podcast

Du kan kontakte hende på: www.gittejoergensen.dk

Emnerne vi kommer rundt om denne gang, passer fint sammen med mit foredrag "Skab det du ønsker dig" - som du kan høre i lydfil nr 30.

Interviewet med Gitte Jørgensen er lavet af og tilhører: Jette Harthimmer

Ingen kommentarer: