Claircast # 76 - Clairvoyant Gjertrud Berlon

Gjertrud Berlon
Denne optagelse stammer fra 2008, hvor jeg besøgte clairvoyant Gjertrud Berlon for at lave et interview med hende.

Gjertrud Berlon var en af de absolut dygtigste clairvoyante vi havde. Hun har givet mere end 16.000 clairvoyancer, og hun havde blot telefontid 1-2 gange om året, hvorefter hendes kalender var fyldt op 1 - 1.5 år frem i tiden. Folk rejste fra hele verden, for at få en clairvoyance. I over 30 år arbejdede hun på fuld tid som clairvoyant, og hun har udgivet bogen "Mit liv som clairvoyant".

I interviewet kan du høre hende fortælle om sit liv som clairvoyant. Du kan tydeligt mærke Gjertruds viden, hjertevarme og humor. Alle jeg har mødt på min vej, havde kun rosende ord at sige om Gertrud. Hun var et fantastisk menneske, og hun har haft stor betydning for det alternative miljø.

Gjertrud var den første i Danmark der åbnede en clairvoyanceskole. Ligeså en af de første der underviste i kommunikation med og clairvoyance på dyr.

Vi kommer vidt omkring i det 2 timer lange interview, og det er spændende at høre hende fortælle om de forskellige oplevelser hun har haft. Både succeser og de gange, hvor hun har tolket en clairvoyance forkert. Hun er ikke bange for at indrømme de fejl hun har begået, og de lektier hun har lært.

Vi taler både om hendes barndom, etik, hverdagen som clairvoyant, kontakt til afdøde, reinkarnation af en hund der elskede sin ejer, Gjertruds clairvoyanceskole, sjove oplevelser og meget mere.

Gjertrud døde marts 2010. Hun fortalte mig før interviewet, at det ville blive det sidste hun gav. Det kom desværre til at holde stik.
Det var de sidste år nødvendigt for hende døgnet rundt at være forbundet med et ilt-apparat. Derfor kan du på lydfilen høre maskinen der står og kører, samt enkelte gange en hvislen fra slangen der leverer ilten.

Lydfilen varer 127 min og du kan høre den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 76
Interviewet er lavet af og tilhører Jette Harthimmer