Claircast # 04 - Clairvoyancekursus - Jette Harthimmer

Clairvoyancekursus Overvejer du, om du skal melde dig på mit clairvoyance / intuitions kursus? Så er dette korte foredrag lige noget for dig. Her kan du høre mig fortælle om kurset, hvor jeg også giver svar på følgende spørgsmål: Hvad kan et clairvoyance / intuitions kursus bruges til? Hvilket udbytte kan du få?
Er kurset noget for dig? Hvilke evner, styrker og potentialer har du, og hvordan får du dem frem? Hvordan kommer du i kontakt med, og får styrket din intuition? Er alle clairvoyante? Hvilken uddannelse, baggrund eller faggruppe, har de der melder sig på kurset?
Lydfilen varer 10 minutter. Hør den på harthimmer.dk/podcast

Har du brug for at kunne træffe de rigtige valg og beslutninger i din hverdag, hvad enten du er chef, ingeniør, læge, terapeut, hjemmegående, arbejdsløs, selvstændig eller noget helt andet, så er kurset måske noget for dig.

Foredraget er i 2 dele. I de første 10 minutter hører du mig fortælle om selve kurset, dets formål og indhold, og i de resterende 8 minutter kan du, hvis du har tid og lyst, høre nogle danske og norske kursister udtale sig om kurset og hvad de har fået ud af det.

Ingen kommentarer: