Claircast # 44 - Feng Shui Zandra Henningsen

Interview Zandra Henningsen
Zandra Henningsen, er stifteren af Danmarks første Feng Shui skole.
Hun har været maler, håndværker, uddannede sig til grafisk designer og har undervist på Danmarks Designskole. Et møde med trance mediet Kevin Ryerson, blandt andet kendt fra filmen og bogen "På dybt vand" med Shirley MacLaine, skulle vise sig at blive meget afgørende for hendes karriere.

Hun har i dag mere end 16 års erfaring med undervisning af bl.a. grafiske designere, farveterapeuter og Feng Shui konsulenter, og hun har modtaget mange designpriser.

Hør om skolen, uddannelsen til Feng Shui konsulent, hendes historie og få svar på spørgsmål som blandt andet: Hvorfor sætter mænd sig altid på den gode plads i en restaurant, og hvad betyder det, hvor man placerer sig i et rum?
Hvilken betydning har farverne for os?
Hør om de forskellige energier vi omgiver os med i boligen og hvordan kan vi aktivt kan bruge dette til f. eks at skabe mere succes, et bedre parforhold, økonomi og lign.

Hvad sker der, hvis du har tv i soveværelset – eller i ”parforholds-området”?
Hør om kvinden der fik en partner, blot fordi hun satte nogle figurer op på loftet, og hvordan kunne man i øvrigt se på figurerne, at hun trængte til briller?

Hvad gør man hvis man har områderne byttet helt rundt i sin bolig?
Kan man bruge Feng Shui på sin krop, eller f. eks til at finde ud af, hvornår rette / optimale tidspunkt for en mulig graviditet er til stede?

Hvad kan en virksomhed bruge Feng Shui til?
Hvad med restauranter / caféer?

Lydfilen varer 39 minutter og har nr. 44. Hør den på harthimmer.dk/podcast

Links: Zandra Henningsen / Feng Shui skolens hjemmeside

Bøger: Simon Brown "Praktisk Feng Shui" samt mange andre af samme forfatter.
Simon Brown er for øvrigt også gæstelærer på skolen.

Interviewet er lavet af og tilhører:  Jette Harthimmer

Oktober 2013: Jeg har haft besøg af Zandra hjemme hos mig, hvor hun har gennemgået mit hjem fra a-z. Læs om min oplevelse:
Jeg har haft besøg af en Feng Shui konsulent.

Ingen kommentarer: