Claircast # 82 - Sanna Ehdin

Interview med Sanna Ehdin 

Hun ville oprindeligt være skuespiller, læge eller kunstner, men endte med at tage en doktorgrad i immunologi. Hun har dog altid haft en forfatter i maven, og har i dag skrevet 12 bøger.
Sanna Ehdin er meget optaget af mennesker og energi. Hvordan man kan få fat i sin indre styrke, og med den skabe sit liv eller helbrede sig selv.

Hun slog igennem i Danmark da hun udkom med bogen "Det selvhelbredende menneske" som øjeblikkeligt blev en bestseller. 
Dette interview og hendes bøger handler om at få det bedre, på hvad plan eller område det så end måtte dreje sig om. Det er i det hun brænder for. 
I interviewet kommer vi rundt om tankernes betydning, sundhed, kroppen, kost, overbevisninger, vores muligheder og hun giver mange gode svar på de spørgsmål jeg stiller. 
Sannas vej til der hvor hun står i dag, har ikke været let, hvilket hun ærligt fortæller om. Hun har taget mange drastiske skridt i sit liv, for at forandre og for at være sand mod den hun er. Hør også hvorfor hun i dag har det navn som hun har.
Hør om kroppens intelligens og hvorfor man bliver syg. Sanna Ehdin mener desuden at sygdom kan være en vigtig del af en læringsproces. Hør hvorfor.
Til sidst i udsendelsen giver hun 3 gode råd til et bedre liv.
Hun har som tidligere nævnt skrevet en masse bøger. Hver af hendes bøger har sit eget budskab, og de skrives i takt med hendes egen personlige og spirituelle udvikling. Hun siger, at bøgerne er skrevet til dem der vil leve livet fuldt ud. 


Hør interviewet
Lydfilen varer 48 minutter og du kan høre / downloade den på harthimmer.dk/podcast
Vælg lydfil / podcast nr.82
Lydfilen er lavet af og tilhører Jette Harthimmer

Sanna Ehdins hjemmeside: http://www.ehdin.com/