Claircast # 66 - Hvem var Martinus? del 2

Hvem var Martinus egentlig? Del 2 af 2
Her følger 2 del af den spændende fortælling om Martinus. Vil du læse mere om lydfilens indhold, så læs teksten der står under Claircast nr 65.

Martinus Institut
Nordisk Impuls
Copyright til disse lydfiler har Per Bruus-Jensen / Forlaget Nordisk Impuls

Du kan høre lydfilerne her: harthimmer.dk/podcast

Claircast # 65 - Hvem var Martinus? del 1

Hvem var Martinus egentlig? Del 1 af 2
Her kan du høre flere timers gratis foredrag om Martinus fortalt af Per Bruus-Jensen
Per Bruus-Jensen kom i 1957, 25 år gammel i forbindelse med den danske mystiker Martinus, og modtog her gennem 10 år intensiv undervisning af Martinus personligt, i det såkaldte Kosmiske verdensbilledes indhold.
Per Bruus-Jensen har været Martinus' højre hånd og formidler både før og efter dennes død, og har skrevet en lang række værker, holdt masser af foredrag i både ind og udland.
Per Bruus-Jensen er også kendt for sit hovedværk "X" der er i fire bind af ca. 450 sider hver, og tilsammen rummer en komplet indføring i Martinus kosmologi.

Da jeg hørte om Per Bruus-Jensen, og hørte at han gennem 10 år dagligt fulgte Martinus og var personlig elev af ham, samt boede på Martinus Institut, Mariendalsvej, besluttede jeg mig omgående for, at invitere ham til mit program.

Per Bruus-Jensen havde pt. ikke mulighed for at stille op til et interview, men var meget positivt indstillet overfor Claircast, og sendte mig derfor omgående 3 cd´er, hvor han har givet mig tilladelse til at lægge alle 3 ud på hjemmesiden harthimmer.dk/podcast
I dem fortæller han historien om Martinus, i alt 85 minutter fordelt over podcast nr. 65 + 66
Desuden har vi fået introduktionen til "Mennesket og Virkeligheden" - Martinus kosmiske virkelighedsbeskrivelse (ca. 1.5 time) som du kan høre i podcast nr. 67
- der er et storslået værk på 6 DVD og i alt 32 timers undervisning. Dette var et meget generøst tilbud, som jeg selvfølgelig sagde ja tak til.

Selv skriver Per Bruus-Jensen om lydfilerne:
Lydfil / podcast 65 + 66 ”Hvem var Martinus egentlig?” Martinus er Danmarks offentlige hemmelighed, udtalte Berlingske stjernejournalist Edith Ryssel engang. Mange har hørt hans navn, men kun de færreste ved, hvad han står for. Og spørgsmålet er derfor: Hvem var han egentlig, denne Martinus? Og hvordan var han? Og frem for alt: Hvordan har han gjort sig særligt bemærket.
Alt dette får du svar på i disse 2 udsendelser, hvor det er Steen Krarup der interviewer.

Podcast 67 har titlen”Mennesket og virkeligheden”. Vil du vide mere om især Martinus´arbejde så skal du klikke dig ind på den udsendelse, der bringer det første af i alt 24 interviews med Per Bruus-Jensen, foretaget af Steen Landsy fra tidsskriftet Nyt Aspekt / i sin tid optaget til Radio Lotus.

Bøger og de resterende 23 interviews i serien kan købes hos forlaget Nordisk Impuls
Martinus er skaberen af værket "Det Tredje Testamente".
Hans hovedværk er "Livets Bog" som er i alt syv bind er hovedværket.
Han har også skrevet "Det Evige Verdensbillede 1-4"
Herudover omkring 30 andre bøger samt en lang række artikler.

Copyright til disse lydfiler har Per Bruss-Jensen / Forlaget Nordisk Impuls