Claircast # 62 - Mette Bloch. Tør du blive en vinder?

Mette Bloch Tør du blive en vinder?

Mette Bloch er tidligere dobbelt verdensmester i roning og arbejder i dag som inspirator, coach og forfatter. Hun er en inspirerende foredragsholder og så har hun udgivet bøgerne "Tør du blive en vinder?" - "Bliv din egen træner" samt ”12 minutter 12 uger”

Jeg taler med Mette Bloch om det at sætte mål i livet og holde fokus. Hvordan kan man holde fast i sine ønsker, og bliver en vinder i sit liv?
Kan vi alle blive verdensmester indenfor det felt / område vi måtte ønske os, hvad enten det er sportsligt, på jobbet eller personligt?

Hvordan opretholder man motivationen, selvdisciplinen og hvad gør man på de dage, hvor man bare ikke gider, eller hvis man slet ikke tror på sig selv?

Mette giver også svar på følgende spørgsmål:
Hvordan skaber man selvdisciplin? Hvordan kommer man i gang? Hvor stor rolle betyder mental træning? Hvordan sørger man for, at man konstant fornyer og udvikler sig i sit liv? Hvordan forbereder man sig til at yde og præstere det maksimale? Mettes syn på doping. Kan vi alt hvad vi vil?

Mette er tidligere eliteidrætsudøver, og selvom du måske ikke interesserer dig det mindste for sport, så kan du alligevel finde megen inspiration i dette interview.

Du kan høre interviewet på: harthimmer.dk/podcast podcast # 62
Lydfilen varer 52 minutter.

Link: Mette Bloch hjemmeside
Her finder du også træningsprogrammer, webshop og meget mere.

Interviewet er lavet af og tilhører: Jette Harthimmer