Claircast # 22 - Håndlæser Anne Marie Danefeldt

Interview Anne Marie Danefeldt Du har set hende på flere tv programmer, blandt andet "Oraklerne" samt "Den 6. Sans". Håndlæseren Anne Marie Danefeldt. Jeg har inviteret hende ind til en snak om hvad kiromanti / håndlæsning kan bruges til. Hvad fortæller det om dig, på hvilke fingre du bærer dine ringe? Kan man få informationer om, hvad der sker i fremtiden? Hvilke informationer, kan man læse i dine hænder? Hvad røber de om dig? Kan man se sygdomme, om man vinder penge eller hvor gammel man bliver? Jeg stiller også spørgsmål til, hvordan optagelserne til "Den 6. Sans" foregår. Anne Marie holder også kurser og foredrag, og hun har skrevet bogen: "Håndlæsning for nysgerrige"
Der var en fejl under lydoptagelsen, på Annes mikrofon, og derfor måtte jeg efterfølgende få hjælp af Erik Steen fra Genau til at redigere og redde denne podcast / lydfil. Det betyder blandt andet, at lyden ikke er super optimal, samt at filen fylder 73 Mb og varer 53 minutter, blot til din orientering, hvis du vælger at downloade den. Som altid, kan du også bare vælge at klikke og lytte direkte fra min website / player. Hør den på harthimmer.dk/podcast
Det er lydfil nr. 22

Omtalte links: www.annemariedanefeldt.dk Danefeldt Booking: 22557613


Interviewet er lavet af og tilhører: Clairvoyant Jette Harthimmer

Claircast # 21 - En kort meditation - Jette Harthimmer

Slap af til denne meditation Clairvoyant Jette Harthimmer har lavet en 20 minutter guided meditation, som du kan bruge, hvis du trænger til et lille pusterum fra hverdagen, føler dig træt eller stresset. Sæt / læg dig godt til rette, og lad dig føre med på en kort fantasirejse.
Du er velkommen til at overføre meditationen til din mp3 spiller, eller brænde den på en cd, så du kan høre den i toget, sengen eller hvor det nu passer dig.
Hør den på harthimmer.dk/podcast
Den har nr. 21
Et udpluk af vvrige foredrag af Jette Harthimmer.

Foredrag nummer:
01. "At springe ud som clairvoyant" (29 min)
02. "Etik og ansvar som behandler" (25 min)
05. "Usynlige hjælpere i hverdagen" (32 min)
06. "Clairvoyance/intuitions kursus- er det noget for dig" (10 min)
10. "Hvad er formålet med dit liv" (35 min)
15. "Hvad ser man som clairvoyant" (19 min)
21. "En guided meditation - et pusterum i hverdagen" (20 min)
30. "Skab det du ønsker dig" (52 min)
42. "Er du lykkelig?" (41 min)

Disse samt mange flere finder du på hjemmesiden. Rigtig god fornøjelse. 

Claircast # 20 - Healer Tittin Foss-Haneborg

Interview Tittin Foss-Haneborg Jeg får i Oslo en samtale med healeren Tittin Foss-Haneborg. Vi taler om det at skifte fra et traditionelt job, til et alternativt. Skal man tro på en særlig religion for at healing virker? Kan kroppens fysiske problemer, være et tegn på, at der er noget galt på andre områder af vores liv? Kan alt heales? Hvad med healing på børn og dyr? Hvad er det dyrene har brug for, og ønsker af os?

Link: http://www.tittin.no/

Dette interview er på norsk, og lydfilen varer 34 minutter og har nr. 20. Hør den på harthimmer.dk/podcast

Interviewet er lavet af og tilhører: Clairvoyant Jette Harthimmer

Claircast # 19 - Clairvoyant Maya Fridan

Interview Maya Fridan Du kender hende fra tv serierne: "Oraklerne", "Fornemmelser for mord" og " Den 6. sans". I dag har jeg inviteret hende ind til en snak. Begge Maya Fridans forældre havde arbejde i en bank, og derfor begyndte Maya også på den vej, indtil hun en dag følte, at hun gik på kompromis med sig selv, og at hun savnede noget i hverdagen. Hør om hendes kontakt til, og brug af åndelige vejledere, og den vej hun måtte gå for at komme dertil, hvor hun er i dag. Hvad kan det betyde, når man (gen)finder sin spiritualitet? Hvorfor er der så mange børn, der lukker af for deres clairvoyante evner? Hvordan arbejder Maya Fridan i dag? Hun fortæller også om den uddannelse hun tilbyder til clairvoyant rådgiver.

Lydfilen varer 58 minutter. Hør den på harthimmer.dk/podcast
Vælg lydfil nr. 19
Link til Maya Fridan: www.maya-fridan.dk 

Interviewet er lavet af og tilhører: Clairvoyant Jette Harthimmer