Claircast # 29 - Zoneterapeut Tommy Aagaard Petersen

Interview Tommy Aagaard Petersen Naturmedicinsk Kursuscenter var én af de første skoler herhjemme, hvor man kunne uddanne sig til zoneterapeut. Skolen blev stiftet i 1979 af Tommy Aagaard Petersen og Gitte Hellstrøm.
Skolen har altid gjort meget ud af at stå for "kvalitet og godt håndværk" og sørger for, at eleverne har fundamentet i orden, når de efter endt uddannelse, står med kursusbeviset i hånden.
Hør Tommys historie, og hvordan han fik idéen til skolen. Han er underholdende, troværdig og sjov, men der er ingen tvivl om, at han ved hvad han taler om. Han har et højt fagligt niveau og han udstråler kompetance.
Han har rejst rundt i mange dele af verden. Dette som oftest, når han kedede sig og havde mistet sit fokus. På en sådan rejse, genfinder han glæden og sætter nye mål i livet.
Med årene kom flere uddannelser til, blandt andet til øreakupunktør og kropsmassør.
Hvert år, er der mange lærere der bruger skolen til alt fra healing til fødselskurser.
Vi kommer i udsendelsen også rundt om spørgsmål som: Hvad er zoneterapi, massage og øreakupuntur godt for? Hvad består uddannelsen af?
Man har mulighed for gratis at følge undervisningen i en periode, inden man beslutter sig for, om uddannelsen er noget for en.
Desuden kan man altid vende tilbage og gratis følge kurser, som man tidligere har deltaget i.
På skolen kan man for næsten ingen penge, få behandling af eleverne.

Lydfilen varer 35 minutter og har nr. 29. Hør den på harthimmer.dk/podcast

Du kan læse mere på følgende link:Naturmedicinsk Kursuscenter

Interviewet er lavet af og tilhører: Jette Harthimmer

Ingen kommentarer: